Sealen

Sealen

U wilt dat uw magazines, tijdschriften, brochures, folders of kranten in topconditie bij de ontvanger in handen komen. Sealen is de perfecte bescherming van uw drukwerk. Van standaard en conventioneel tot slim en verrassend. Grote aantallen zijn geen enkel probleem. Alle oplegstations zijn voorzien van streamfeeders om zodoende met minimale bezetting en dus ook tegen lage kosten te kunnen produceren.

Ook kunt u extra bijlagen toevoegen en uw order personaliseren door een specifieke adressering op de seal te laten zetten. We beschikken over meerdere volautomatische sealmachines inclusief alle benodigde randapparatuur.

Kies voor een transparante folie als je Direct Mail krachtig genoeg is. In tegenstelling tot een envelop is in folie zowel de voor- als achterzijde goed zichtbaar en dit zal de ontvanger aansporen het Direct Mail stuk te openen. De aanbieding ligt letterlijk op de deurmat!

De keuze voor transparante folie kan ook zijn omdat je het drukwerk wilt beschermen tegen weersinvloeden. Een glossy magazine, folder of kaart blijft nu eenmaal mooier wanneer deze in folie is verpakt.