Transactie mail

Transactie mail

Als het gaat om het printen, verpakken en versturen van persoonlijke en vertrouwelijke documenten houdt u liever zelf de regie in handen. PostMedia begrijpt dat. Met onze closed-loop dienstverlening garanderen we 100% kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en zekerheid. Laat Postmedia uw transactiemail verzorgen en verzenden en u weet zeker dat uw post aankomt bij de juiste persoon. Altijd en ook nog eens met de voordeligste porto.

Porto besparen

Wij bieden u scherpe posttarieven die u nergens anders vindt. Gewoon via de bekende postverspreiders PostNL, Sandd en DHL. Hoe kan dat? Wie groot inkoopt krijgt korting en daar kunt u van profiteren.

De kosten van de verzending van je direct mail zijn de porto kosten. Vaak is dit de grootste kostenpost van direct mail en valt hier het meest te besparen. Als je direct mail de volgende dag op de deurmat moet liggen (24 uurs service) is dit duurder dan de 72 uurs service. Een goede planning kan u dus een hoop geld besparen.

Naast het servicekader, zijn de porto kosten ook afhankelijk van de oplage, het formaat en het gewicht van de direct mail. Voor een grote zware envelop betaalt u meer dan voor een A5 kaart.