Webshop

Webshop

Postmedia heeft een standaard White label webshop, voorzien van alle reguliere betaalmiddelen in Nederland en België.

PostMedia neemt de totale logistiek en klantenservice van uw webshop uit handen. Zodoende kunt u zich volledig richten op uw marketing en sales.

Webshop-orders vandaag besteld, betekent voor ons de volgende dag bij uw klant in huis. Uw voorraad beheren wij netjes in ons magazijn als een goed huisvader. Een persoonlijke boodschap in uw pakket met een aanbieding op maat zorgt voor de klantentrouw en stimuleert vervolgaankopen.

Onze klantenservice gedraagt zich alsof zij onderdeel is van uw merk. Zo nemen zij de telefoon netjes op met de naam van uw shop. Het serviceproces wordt ondersteund door een kennisbank zodat onze callcenter medewerkers altijd op de hoogte zijn van de belangrijke weetjes over uw producten of eerder gesteld vragen.

Aangezien wij jaarlijks een groot volume bus- en belstukken aanleveren aan diverse verzenders, kunnen wij u een bijzonder laag porto tarief bieden, wat u in de praktijk een flinke kostenbesparing oplevert.

Via ons realtime portaal blijft u op de hoogte van alle voor u belangrijke procesinformatie zoals actuele voorraadniveaus en retouren ontvangsten, backorders en meer . Mocht u uw klantenservice zelf willen voeren, dan is dit portaal een onmisbare tool voor een goed service naar uw klanten.